söndag 6 november 2011

Söndag igen..

Ytterligare en vecka har gått, tiden rusar och jag är helt ärligt glad att jag får bli äldre, dag för dag.

Har varit en vecka med mycket upp och ner känslor, svart och vitt kan man säga, jag hade semester mån och tis och i måndags var jag och hälsade på finaste Ebba som flyttat till Hörby, nu kan man åka till henne lite enklare, hoppas kunna spendera lite tid med dom, det är så ljuvligt att få vara delaktig i ett litet barns liv, dagen var ljus och jag var glad i hjärtat...

i tisdags skulle jag till lymfterapeuten och skulle köra den "vanliga" vägen till CSK, när jag kör med Carin så ses vi alltid i Degeberga och samkör därifrån men nu skulle jag köra E22 och jag har kört den vägen någon gång själv men denna gången var det hemskt, jag fick ångest och såg den vita snön som låg vid sidorna, fast det var ingen snö, det var bara bakom mina ögon det såg ut som det gjorde i mars 2010 när vi körde den vägen många gånger... det är så laddat och jag hatar verkligen att känna så, jag hatar att ta mig till CSK men jag måste övervinna den rädslan, förra gången jag var där så var Carin med och då körde vi via Degeberga och jag berättade hur glad jag var för att jag kände mig trygg när jag gick in på CSK och då gick vi ändå in på avdelningen men det var ok då... i onsdags skulle jag inte fixat det..

Har även haft ett samtal med en knäpp sekreterare som förklarat för mig att jag inte ska förvänta mig att få den operationen jag vill ha, jag vill verkligen ha ett nytt bröst, mår dåligt av hur det är nu och jag vill att dom tar av min mage och bygger upp det, jag kommer inte acceptera ett silikonbröst, det vill jag absolut inte ha.... vi får se hur det blir, orkar inte skriva om detta mer nu, ska till CSK på onsdag igen och träffa en av kirurgerna där för att få en remiss till Malmö.

Denna helgen har vi tagit det ganska lugnt, igår var vi hos A & H och åt middag, lika mysigt och trevligt som vanligt.

Idag har vi fått upp alla löven i trädgården, så här såg det ut när Leif hade blåst ihop lite...




så här ser det ut nu när vi är klara...


Det var ju inte så bra att hålla på hela dagen med min arm, men det var skönt att vara ute och arbeta
så jag får ta det onda nu, sitter väl i några dagar....

1 kommentar: