söndag 29 april 2012

Nu är jag här...

Det var ett tag sedan jag skrev och får så dåligt samvete nr jag inte skriver för jag vill men har inte riktigt gnistan för det. Det har hänt massor, jag har varit på Sydkattens utställning en hel helg och det ger mig så mycket positiv energi, nu är det fullt jobb inför vår egen utställning den 2-3 juni, det är jobb varje vaken stund. Vi har varit på träff med dom andra "cancer"tjejerna i Helsingborg, en underbar dag som ger massor av energi och som jag tar fram när jag känner mig nere. Vi har varit på föreläsning i Kristianstad med den läkaren som opererade mig första gången. Sen även 3 dagar i Alvesta och slutfört utbildningen till Kontaktperson, konstigt jag känner mig trött? Misstänker att det är Fatique som drabbat mig, inte sömnig men trött hela tiden, ingen energi och dålig ork. Jag har ju även blivit uppsagd och det gör ju såklart att man blir deppig och nere... Det som ger mest glädje just nu är att vi snart är klara med tapetseringen av vardagsrummet, det ska bli sååå skönt när det är klart, har jag riktig tur är det klart på tisdag.... förarbetet tar alltid så mycket längre tid än man tror. Och om två veckor åker jag och mina goa "cancer" vänner till Nordiska Bröstcancer konferensen i Stockholm, vi kör torsdag morgon och kommer hem sent söndag kväll, ska bli så skoj och mycket intressant.

fredag 20 april 2012

Jaha... vad säger man... Är ju frisk iallafall...

Livet är inte en dans på rosor, det ska gudarna veta, är man bara frisk klarar man väl allt, kanske därför jag inte tog beskedet så hårt som jag kanske borde... På torsdag kommer facket till mitt jobb, jag kommer bli uppsagd då, det finns inte utrymme för två personal, det kommer bli tufft, jag får inte mycket a-kassa på mina fjuttiga 24 timmar i veckan men det får ju gå, hoppas kunna få ett annat jobb med lite fler timmar framöver.. Jag får se det som att det är nya dörrar som öppnas, nya möjligheter, livet är fullt av överraskningar och det brukar bli bra i slutänden, har laddat hem appen Jobbsökaren...

Nu ska jag iväg och ha en trevlig helg iallafall, slutet på utbildningen till kontaktperson, ser fram emot att träffa alla trevliga igen, så nu packar jag, njuter av helgen och livet och jobbet funderar vi på nästa vecka!