måndag 28 november 2011

Suck...

Ja är det inte det ena så är de det andra, fick gallstensanfall igen idag, chefen är på semester så jag fick ringa vår massör som snällt åkte och satte upp lapp på jobb att det var stängt pga sjukdom, jag tog mig till VårdCentralen i Dalby och dom tog emot mig direkt och det konstaterades att det var gallsten, fick en spruta som tog bort smärtan nästan direkt, nu har jag fått recept på medicin och det känns skönt att ha hemma till nästa gång. Eftersom smärtan försvann kunde jag ta mig till jobb och det funkade bra att jobba, lite trött och öm i kroppen men glad av att slippa ha ont..

Hela helgen har gått åt till Kattens dag, jag och två andra i klubben har stått på Arken Zoo i Korsholm
och det var en trevlig butik som vi gärna återvänder till.

Till helgen som kommer blir det utställning i Göteborg, vi kör upp på fredag morgon och går på Liseberg och sen är det då utställning lörd och sönd.

Nu ska jag ta min ömma kropp och gå och lägga mig... Sov Gott!

måndag 21 november 2011

Händer mycket och inget...

Händer inte så mycket tycker jag men ändå hinner jag inte med, dagarna är fullbokade av antingen jobb eller att umgås med vänner, har bakat med ett par av mina vänner för klubben, vi hade medlemsmöte igår söndag så i fredags skulle vi baka lussekatter och peppar kakor, vi hade även med världens godaste Ebba, hon bakade sin första "lussekatt" eller daggmask som Leif tyckte den liknade, tror inte hennes föräldrar håller med;)
Imorgon ska jag förhoppningsvis inte jobba så länge, jag ska hem och julpynta, nu ska ljusstakarna fram, på onsdag är jag ledig och då ska det inhandlas hyacinter sen jobbar jag hela dagar tors, fre, mån och tisdag, till helgen ska jag vara hela dagarna på Arken Zoo i Korsholm och propagera för katten på kattens dag.

tisdag 15 november 2011

Billiga katter...

Idag när jag kom hem så var katterna väldigt billiga... Det första man gör är att trampa i en spya på dörrmattan... tittar in i köket och inser att det blir att dammsuga och tvätta golv innan det är lönt att tänka på något annat.... nervälta blomkrukor, fördelen är dock att jag är dålig på att vattna blommorna så jorden var bara att dammsuga upp jorden, prylarna som står i köksfönstret ligger i kökssoffan, stor spya på nya plastmattan i köket och i den ligger det en massa fågelrester i blod, "gjyörk" och så då alla fjädrar som ligger spridda i hela köket.... Visst är det underbart med katter!!

lördag 12 november 2011

Som om det inte räckte...

med cancer så ska man få annat skit nu? Förhoppningsvis ett engångstillfälle men antagligen inte, jaja..
Fick ett gallstensanfall igår på jobb, det sa bara pang och jag hade så djävulskt ont, trodde det var en kraftig magkatarr men det var det ju inte, den smärtan kan bara utlösas av gallan, njurarna eller Neulasta, jag ryser när jag tänker på det för den smärtan hade jag i 3-4 dygn av neulasta sprutan jag fick under behandlingen med Taxotere...
Som tur är så har min goa väninna flyttat närmre så Leif kunde köra till henne och hämta piller, då släppte det så jag kunde sova hyffsat i natt, dock blev jag ju supersnurrig och har varit så hela dagen men det gör inte så mycket sålänge man inte har ont, jag känner mig hyffsat ok nu, har inte ont mer än att man är grymt öm i hela bröstkorgen och magen så nu ska vi köra bort till några vänner, ett besök jag sett fram emot länge, hoppas ni alla får en fin fortsatt helg, imorgon är det julmarknad på Yllan i Kristianstad, det missar vi inte!

söndag 6 november 2011

Söndag igen..

Ytterligare en vecka har gått, tiden rusar och jag är helt ärligt glad att jag får bli äldre, dag för dag.

Har varit en vecka med mycket upp och ner känslor, svart och vitt kan man säga, jag hade semester mån och tis och i måndags var jag och hälsade på finaste Ebba som flyttat till Hörby, nu kan man åka till henne lite enklare, hoppas kunna spendera lite tid med dom, det är så ljuvligt att få vara delaktig i ett litet barns liv, dagen var ljus och jag var glad i hjärtat...

i tisdags skulle jag till lymfterapeuten och skulle köra den "vanliga" vägen till CSK, när jag kör med Carin så ses vi alltid i Degeberga och samkör därifrån men nu skulle jag köra E22 och jag har kört den vägen någon gång själv men denna gången var det hemskt, jag fick ångest och såg den vita snön som låg vid sidorna, fast det var ingen snö, det var bara bakom mina ögon det såg ut som det gjorde i mars 2010 när vi körde den vägen många gånger... det är så laddat och jag hatar verkligen att känna så, jag hatar att ta mig till CSK men jag måste övervinna den rädslan, förra gången jag var där så var Carin med och då körde vi via Degeberga och jag berättade hur glad jag var för att jag kände mig trygg när jag gick in på CSK och då gick vi ändå in på avdelningen men det var ok då... i onsdags skulle jag inte fixat det..

Har även haft ett samtal med en knäpp sekreterare som förklarat för mig att jag inte ska förvänta mig att få den operationen jag vill ha, jag vill verkligen ha ett nytt bröst, mår dåligt av hur det är nu och jag vill att dom tar av min mage och bygger upp det, jag kommer inte acceptera ett silikonbröst, det vill jag absolut inte ha.... vi får se hur det blir, orkar inte skriva om detta mer nu, ska till CSK på onsdag igen och träffa en av kirurgerna där för att få en remiss till Malmö.

Denna helgen har vi tagit det ganska lugnt, igår var vi hos A & H och åt middag, lika mysigt och trevligt som vanligt.

Idag har vi fått upp alla löven i trädgården, så här såg det ut när Leif hade blåst ihop lite...




så här ser det ut nu när vi är klara...


Det var ju inte så bra att hålla på hela dagen med min arm, men det var skönt att vara ute och arbeta
så jag får ta det onda nu, sitter väl i några dagar....