söndag 30 oktober 2011

Diplomeringstest!

Idag är det utbildning här hemma, 3 kvinnor som ska göra testet för att bli Diplomerade uppfödare, hoppas jag lyckats lära dom något så dom klarar det.

Annars har det varit en ganska intensiv vecka, i torsdags stod jag, Carin och Karin på Mikaelimarknad och sålde för Rosa Bandet, vi fick tom. låna en bössa av Röda Korset för vår blev full på bara någon timme, vi har fyllt 2 bössor så mycket så frågan är om dom får ut pengarna hihi... Efter marknaden körde vi till Kristianstad för att delta på Ljusmanifestationen, vackert med alla marchallerna.

Igår målade vi om i datarummet, äntligen fick vi bort den gräsliga färgen vi målade med då vi flyttade in för 4,5 år sedan, det blev lite fel i valet av färg då men nu är det fint, rummet blev betydligt "större"
Nu är det bara golvet som behöver fixas och jag tror vi tar det i ett annat liv (kom precis på att då måste vi ta bort alla kablarna som jag jobbat så hårt för att få upp under skrivborden)
Min arm är ju inte alls rolig idag, hade inte strumpan på igår då vi målade så nu är den extra svullen och gör ont men jag har själv orsakat det så jag får väl bita ihop...

Ha en fin dag alla!

tisdag 25 oktober 2011

Rosa Bandet Galan!

Ikväll är det Rosa Bandet galan på TV 3, det är också 1 år sedan jag var på Lydiagården, det var en vecka som betyder väldigt mycket för mig, som fick mig att bli starkare och orka gå vidare och acceptera att jag haft cancer....
Hjälp oss hjälpa, kom till Tomelilla och Mikaeli marknad i morgon och skriv under på våra listor att Lydiagården behövs,
vi måste få politikerna att förstå hur viktig Lydiagården är...

Målet är att alla ska överleva cancer i framtiden.
Tänk på våra barn så att de inte behöver bli föräldralösa eller själv drabbas av denna sjukdom då de växer upp!

HÄR hittar du min insamling!

SMS:a BESEGRA 3685 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen.
Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan.
Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 3685 Johan Ek

Tack för din gåva!

fredag 21 oktober 2011

Tungt..

Har idag fått beskedet att ytterligare en bloggvän förlorat kampen, det är så många som förlortar sin cancer kamp så det är lite svårt att känna hopp för framtiden, varför skulle jag skonas?

Idag blir det kalas för mannen, barnen och deras familjer kommer och även H kommer, grytan har puttrat och jag hoppas det blir gott.

Har varit grymt mycket sista veckan, jobbat som vanligt och sen möte varje kväll, känner mig lite sliten men det blir nog bra, ska försöka ta det lite lugnt, känns som jag flyr från nåt.... cancern kanske? känns som "han" jagar mig??

lördag 15 oktober 2011

-Bröst hälsodagen i hela Europa-


I dag har Carin och jag (och Karin) stått utanför Bo Ohlsson i Tomelilla och sålt Rosa bandet prylar, det är idag
-Bröst hälsodagen i hela Europa-

Vi har haft strålande sol hela dagen, kunde inte bli bättre, hoppas det blir så fint väder den 27 när vi ska stå på Mikaeli marknad i Tomelilla.

onsdag 12 oktober 2011

Ont det gör ont....

Var hos tandläkaren i måndags fm och drog ut en tand, idag onsd em gör det fortfarande väldigt ont, har svårt att sova på nätterna med... men men det ger sig väl nån gång..

I helgen var det utställning och resultatmässigt var det ju ingen höjdare men jag hade en mycket trevlig helg med alla mina goa vänner.

Livet rullar på som vanligt, mycket som händer framöver och jag njuter fortfarande av att kunna hålla ett ganska högt tempo.

Något som gjort mig lite dämpad är att jag fått lymfödem, jag visste det skulle komma, frågan var bara när? Samma gäller cancern, jag vet att den kommer igen, det är inte frågan om OM utan NÄR, men jag kämpar mot tankarna och försöker vara glad och positiv, vissa dagar går det bättre än andra, jag kan inte styra över det och kommer det så får man ta det den dagen...
Något annat som gjort mig mycket ledsen är att en BC/Blogg vän jag har lärt känna här har fått cancer i sitt andra bröst, det gör mig så ledsen och tårarna faller bara jag tänker på det, Ingrid, vi är många som kämpar med dig! Du ska klara detta!! Jag skickar all energi och tusen kramar till dig!